Articles

Motion for at hjælpe dig med at sove bedre

Motion har uendelige sundhedsmæssige fordele – stresshåndtering, vægttab, selvværd, mental sundhed, for at nævne nogle få.

blandt disse fordele er den indvirkning, det har på en god nats søvn.

Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at træne for at hjælpe dig med at sove bedre?

det tidspunkt på dagen, du vælger at træne, og den type træning, du udfører, kan påvirke din søvn til det bedre (eller værre!).

at få din sved på i de tidlige timer af dagen eller tidlig eftermiddag er den bedste tid til at træne og betyder en højere kvalitet søvn om natten.

træning om morgenen hæver din kropstemperatur i 4 til 5 timer, og så tager det tid at langsomt komme ned igen. At få din træning i tidligere på dagen giver din krop tid til at køle ned og blive søvnigere senere på dagen, når du er klar.

bedste morgen træning:

den perfekte tidlige morgen træning er cardio, som kan være alt fra løb, cykling, svømning og interval træning. Bare sørg for, at du giver dig tid nok til at varme dine muskler op på forhånd.

træning sent om aftenen kan forhindre dig i at sove – prøv eftermiddagen i stedet

søvneksperter fraråder anstrengende træning om aftenen, i stedet vælger du at træne din styrke om eftermiddagen. Træning stimulerer hjernen og øger din kropstemperatur, får dig mentalt og fysisk pumpet op, hvilket gør det svært at slappe af og få en fredelig nats søvn.

yoga før sengetid kan dog forbedre søvn

Yoga eller let strækning anbefales for at hjælpe med at slappe af og slappe af, før du rammer puden.

For flere tip til brug af din træningsrutine til at forbedre din søvn, tjek Fix.com.

Redaktørens note: Dette gæstepost blev skrevet af Katy Fix.com. Katy er en selvudråbt “fitness freak”! Hun er altid på farten, arbejder på fuld tid som tv-og multimedieproducent hos voksende dristigere, tager sig af sin nye datter, og konkurrerer i triatlon og halvmaraton! Katy elsker at bruge nye værktøjer og teknologier til at forbinde mennesker til det sunde levende samfund. Mens du vil se hende nyde en grøn smoothie eller noget grønkål, hun mener, at alle ting skal nydes i moderation. Så vær ikke chokeret over at se hende nyde en cupcake og en stor kaffe hver gang imellem!

kilder:

andre indlæg Du kan finde interessant:

  • Søvnbevidsthedsuge 2017
  • Hvordan påvirker søvn Træningsgendannelse?
  • aromaterapi til at hjælpe dig med at sove
  • sengetid Yoga reducerer Stress, hjælper dig med at sove