Articles

Vegetarian Resource Group Blog

Pei_vi_asian_diner_logo

af Jeanne Yacoubou, MS

der er flere Ofte stillede spørgsmål, der er relevante for veganere, der er placeret under et “Special Notes” – afsnit, der vises efter at have klikket på et “ernæringsinformation” eller “Allergiinfo” – link, der findes på denne side af Pei viis hjemmeside: https://www.peiwei.com/menu/nutrition (ofte stillede spørgsmål kan ses nederst efter at have rullet igennem til slutningen fra et af disse links.)

til reference, her er Pei viis fulde menu: https://www.peiwei.com/menu/standard

Her er de genoptrykte Ofte Stillede Spørgsmål:

spørgsmål: Hvad er de grøntsager, der serveres med en skål, når grøntsager & Tofu er valgt som mulighed?
A: Vi serverer broccoli, gulerødder og snap ærter med vores tofu, når gæsterne vælger grøntsager & Tofu som mulighed.

spørgsmål: Hvilken slags tofu serverer du, når gæsterne vælger grøntsager & Tofu som deres kødmulighed?
A: Vi serverer en fast, bagt tofu, der dyppes i sojasovs, meget forskellig fra den mere traditionelle silketofu (serveres kun i vores Hot & Sour soup). Denne bagt tofu har en glat struktur og smager som den sauce, du vælger at tilføje til den.

spørgsmål: hvilken ingrediens forhindrer så mange af saucerne i at være vegetariske?
A: enhver sauce, der ikke er markeret med et “blad”, vores symbol for vegetar, har noget i saucen, som vi ikke kan fjerne. Afhængigt af skålen kan det være alt fra kyllingebestand til østerssauce eller rejerpasta. Hvis du gerne vil vide den specifikke ingrediens i en bestemt skål, så spørg en manager.

spørgsmål: Har du nogle retter på Pei VII, som du hævder at være 100% veganer?
A: det enkle svar er nej. Der er forskellige grader af vegetarisk og vegansk livsstil. Vores retter mærket vegetar har ingen kød eller animalske biprodukter i dem; der er dog mange veganere, der ikke spiser sukker, fordi det forarbejdes ved hjælp af dyreknogler. Vi bruger også honning i Vores teriyaki sauce, som ikke betragtes som vegansk. Af denne grund er vi kun i stand til at kræve en vegetarisk status på vores retter.

spørgsmål: Hvordan kan den Honningsurede skål være en vegetarisk skål, når den har honning i navnet?
A: “Honningen” i navnet bruges til at beskrive den milde, søde smag af saucen, men der er faktisk ingen honning i den Honningsurede skål.

For mere information om de veganske menupunkter på Pei VII, kommunikerede VRG med J. Sullivan, direktør for kulinarisk Innovation hos Pei VII. Her er vores spørgsmål og hans svar.

spørgsmål: på din side ved siden af vegetarian-ikonet vises: “vegetarisk tilgængelig efter anmodning.”Hvordan definerer du “vegetarisk”?
A: Vi tager den vegetariske betegnelse meget alvorligt på Pei vei. Vegetariske menupunkter er dem, der kan tilberedes med tofu og/eller grøntsager og indeholder ingen animalske produkter overhovedet – ingen skjulte ingredienser som kyllingebestand, fiskeolie eller animalsk fedt, som naturligvis en vegetar ønsker at undgå. Vores vegetariske retter tilberedes også med olie eller vand, der ikke er kommet i kontakt med animalske produkter.

spørgsmål: Hvordan definerer du “vegansk”?
A: hos Pei vei forstår vi, at der er forskellige grader af vegetariske og veganske diæter, så vi overholder den strengeste standard, når vi mærker noget vegansk. Mens retter mærket vegetar ikke har kød eller animalske biprodukter i dem, spiser mange veganere ikke sukker, fordi det forarbejdes ved hjælp af dyreknogler, så vi ville ikke betragte en skål med sukker i den som vegansk. Vi bruger også honning-lavet af biernes slid og betragtes derfor ikke som vegansk – i Vores teriyaki-sauce. Af disse årsager, Vi hævder en vegetarisk status på de fleste af vores retter snarere end veganer.

spørgsmål: vi forstår din holdning til sukkeret som grunden til, at du ikke ønsker at mærke nogen af dine retter som veganer. Er der nogen skål, der ville være vegansk, når du definerer den bortset fra sukkeret?
A: Nej . Vi er kun i stand til at kræve en vegetarisk status på vores retter. Edamame hummus lille plade vises helt vegetabilsk, men den er ikke mærket med Pei vei ‘ s vegetariske ikon. Hvorfor ikke?
A: inkluderingen af vandt ton chips gør Edamame Hummus til en ikke-vegetarisk lille plade.

spørgsmål: kan de vundne ton-chips udelades af Edamame Hummus-skålen, hvilket gør den vegansk?
A: ja.

spørgsmål: Hvad er det ved følgende, der gør dem ikke-veganske?
a. vandt ton chips (Edamame Hummus plade)
A: Chipsene indeholder æg. Edamame Hummus-pladen kunne bestilles uden chips efter anmodning.

b. vegetabilske forårsruller
A: de vegetabilske forårsruller steges i samme frituregryde som svineægruller, krabbefisk osv.

c. traditionel edamame
A: den traditionelle edamame kan tilberedes som vegetar ved hjælp af ferskvand til damp, men det er også tilgængeligt på anmodning.

VRG spurgte også direktøren for kulinarisk Innovation på Pei VII om kvinoa tilføjet til menuen i April 2016 oprindeligt planlagt til at køre i kun et par måneder.
https://mediaprodpeiwei.blob.core.windows.net/contentimg/press/PeiWei_Press-Release-Pei-Wei-puts-quinoa-on-the-menu.pdf.

J. Sullivan informerede os om, at ” kinoa oprindeligt blev lanceret som et begrænset tilbud. På grund af sin popularitet blandt vores gæster vises den nu på menuen.”

spørgsmål: vi bemærkede, at posten i kvinoa (opført efter at have rullet ned til erstatninger for ris på Pei VII-tabellen med allergioplysninger for ris og nudelskåle) indikerer, at mælk og skaldyr er til stede i kvinoa. https://www.peiwei.com/menu/nutrition/standard/ris-og-nudel-skåle?allergi=sandt. Kan du forklare, hvorfor skaldyr og mælk er indikeret allergener for kvinoa?

A: Allergenfortegnelsen er beregnet til at identificere allergener for vores gæster, der har fødevareallergi/følsomhed. En skål er markeret for de relevante allergener baseret på ingredienser og mulig krydskontaminering under tilberedningen og tilberedningsprocessen. Opskriften på siden af kvinoa inkluderer omrøring af kvinoaen i Vores Kung Pao sauce, der indeholder østersekstrakt (skaldyr) og sød valle (mælk) som ingredienser.

spørgsmål: er det muligt at bestille en skål almindelig kvinoa uden nogen af de allergener, der er anført for kvinoa ovenfor i din tabel?

A: Vi tager vores gæsters sundhed og sikkerhed alvorligt-vi undgår at fremme kvinoa uden at afsløre mulig krydskontaminering med allergener under tilberedningen og madlavningsprocessen.
vi spurgte J. Sullivan, om grøntsager og tofu tilberedes væk fra kød-og skaldyrsprodukter med redskaber og køkkengrej, der er blevet desinficeret og oprindeligt modtog dette svar:

“som standard driftsprocedure tilberedes grøntsager og tofu ikke separat fra kød-og skaldyrsprodukter med redskaber og køkkengrej, der er blevet desinficeret. Metoden eller forberedelsen kan dog justeres efter anmodning fra en gæst.”

VRG anmodede om yderligere afklaring om denne erklæring og modtog dette svar fra instruktøren:

” for at afklare tilberedes kød og tofu på de samme overflader med de samme redskaber, men alt er desinficeret mellem anvendelser (dvs.kød og tofu tilberedes separat i en rotation på de samme, desinficerede overflader med desinficerede redskaber og køkkengrej mellem brug).”

Komplette ingredienserklæringer til Pei viis saucer er ikke opført på kædens hjemmeside. J. Sullivan erklærede:

“mens Pei ikke viser ingredienserne til saucer på vores hjemmeside, er vi glade for at arbejde med vores gæster, hvis de ringer til gæstetjenester med spørgsmål på 1-877-782-6356.”

Indholdet af dette indlæg, vores hjemmeside og vores andre publikationer, herunder Vegetarian Journal, er ikke beregnet til at yde personlig lægehjælp. Medicinsk rådgivning skal indhentes fra en kvalificeret sundhedsperson. Vi er ofte afhængige af produkt-og ingrediensoplysninger fra firmaerklæringer. Det er umuligt at være 100% sikker på en erklæring, info kan ændre sig, folk har forskellige synspunkter, og der kan laves fejl. Brug din bedste vurdering af, om et produkt er egnet til dig. For at være sikker, gør yderligere forskning eller bekræftelse på egen hånd.