Articles

hvis (typeof _ _ es_fad _ position !=’undefined’) {__es_fad_position (‘div-gpt-ad-playasyplas_com-boks-2-0’)}; kørsel i København: Road Trip

kørsel i København

jeg anbefaler kun produkter, jeg selv vil bruge, og alle meninger, der udtrykkes her, er vores egne. Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links, der uden ekstra omkostninger for dig, Jeg tjener muligvis en lille provision.
1 aktier

observationer om kørsel i en hovedstad

jeg har været en regelmæssig besøgende til byen i de sidste 15 år og taget næsten alle former for transport. I de sidste par år er jeg begyndt at køre mere. Jeg er vokset op i San Diego og har tilbragt meget tid i Tijuana. San Ysidro grænseovergangen er god praksis for at tage på København. Sikker på, at byen er langt mere kompleks, men evnen til at skubbe dig ind i en aggressiv fusion, mens du ikke bliver ramt, er en kunstform. Dette er nogle observationer, som jeg har lavet om at køre i København og nyde turen.

kørsel i København City Socalo's Zocalo
kørsel i København City Socalo

kørsel i København City er ikke så slemt som alle gør det ud til at være. Infrastrukturen i mange dele af byen er bedre end hvad jeg er vant til at køre i Guadalajara. Reglerne er dog meget mere komplekse. Hoy ingen Circula håndhæves alvorligt, og du har brug for at planlægge omkring det. At komme ind og ud af byen er latterligt, men vejafgiftspladsen fast pass (Telepeaje) gør det lettere.

kørsel i København kræver en masse planlægning. Fra den rute, du skal tage til den tid, du skal være på vejen. Ingen ønsker at sidde fast i trafikken, under en bro, i en forfærdelig del af byen, da du lige ankommer og leder efter det hotel. Eller endnu værre, sidder fast i et puslespil i Chimalistac, fordi gaderne næppe er brede nok til en bil, men gaden er beregnet til tovejstrafik.

Hoy ingen Circula og den Pase tur Kristico

byen er meget forurenet og overbefolket med biler. For at reducere trafik og forurening kan ikke alle biler cirkulere hver dag. Tider og dage med høj trafik er begrænset, og afhængigt af det sidste ciffer på din nummerplade kan du ikke køre på alle tidspunkter. Tjek linket for at se, hvilke dage og tidspunkter dit licenssted ikke må være på farten.

Hvis dine nummerplader ikke er fra USA eller nabolandene, er du berettiget til en Pase Turistico. Du har lov til to uger af Pase Turistico at cirkulere frit hver sjette måned. Pase turistico giver dig mulighed for at køre hver dag i ugen, så længe der ikke er en tung forureningsdag (Contingencia ambiental).

Hvis du skal køre i København, skal du undersøge de dage, hvor dit køretøj ikke er berettiget til at være på vejene og planlægge i overensstemmelse hermed. Undgå at køre på disse tidspunkter eller få en Pase Turistico. Planlæg fremad i løbet af ferien. Jeg er ikke 100% sikker på dette, men jeg tror, de er begrænsede. I højsæsonen kan du muligvis ikke tilmelde dig Søndag aften og få et pas til mandag morgen.

Telepeaje

du bliver Google Maps-ekspert, mens du kører i København. Det er du nødt til. Indtil du køber telepeaje eller vejafgiftspladsen elektronisk hurtigpas, skal du justere Google Maps-indstillingerne for at undgå vejafgiftsveje. Den anden historie om periferico er en vejafgift, der ikke giver dig mulighed for at betale kontant. Det er kun elektronisk. At gøre denne fejl vil koste dig timers hovedpine.

der er ikke noget værre end at starte en 6 timers kørsel og blive super tabt, da du forsøger at komme ud af byen, fordi du ikke kan komme igennem en vejafgift. Og så skal du køre tilbage over byen for at sidde på parkeringspladsen, som Constituyentes bliver til i rushtiden .

køb vejafgiftspladsen fast pass på ethvert tidspunkt, før du kommer til København. Det bliver langt billigere. Der er folk, der videresælger enhederne ved bompengekabinerne, men de opkræver det dobbelte af, hvad det koster hos , og der er ingen garanti for, at det faktisk har nogen penge indlæst på det.

Telepeaje-enheden koster $150 pesos, men leveres ikke med nogen forudindlæst kredit. Der er en $100 peso minimum kredit, som vil få dig ind og ud af de betalingsanlæg, der ikke accepterer kontanter. Jeg anbefaler at lægge lidt mere kredit på enheden for at spare tid på motorvejsafgiftspladserne.

smalle gader i byen

planlægning & sikkerhed

der er mange områder i byen, der er meget farlige. Planlægning er afgørende. Sørg for, at du ved, hvor du skal hen, før du kommer på vejen, og dobbelttjek retninger og rute. Denne restaurant i La Condesa kan have samme navn som en gade i Tepito, og du vil ikke have den overraskelse.

Lær indstillingerne for Google Maps at kende. Hvis du ikke har Telepeaje-enheden, skal du vælge en rute uden betalingsanlæg. Prøv at holde dig ude af kvarterer, der er notorisk farlige som Tepito og Ciudad.

gør alt for at undgå rushtid. Der er et konstant kat – og musespil mellem politi og tyve, der frarøver folk, der sidder fast i trafikpropper. Lige nu Constituyentes, en af de vigtigste indgange til byen, er sikker og har en tung politi tilstedeværelse. For ikke længe siden ville tyve holde chauffører fast i trafikken. Denne praksis er stadig almindelig på andre gader med mindre polititilstedeværelse. Vi kører ikke med vinduerne nede i København.

tips til kørsel i København

Jeg tror, at de mennesker, der kører i København, er nogle af de bedste chauffører i verden. Det er de mennesker, der ikke er fra København, der begår de fleste af fejlene. I modsætning til Guadalajara har chaufførerne en tendens til at bruge deres blinklys. Der er lidt plads til fejl, men de fleste chauffører forstår, hvordan man fusionerer på en og en anden måde. Hvis du er på din mobiltelefon, der holder trafik op, bliver du bedt om ikke at gøre det med en masse honking og uhøflige bevægelser.

der er mange regler, der er nødvendige for at styre vejene i en by i denne størrelse. Der er ingen højresving på et rødt lys (Vuelta Continua). De gule lys er hurtigere end forventet. Bloker ikke kryds. Der er foto overtrædelser overalt. Mens dine ud af staten eller udenlandske plader muligvis ikke får en billet med posten lige nu, garanterer jeg, at de snart finder din. Vigtigst af alt, vær ikke en pik. Du skal være aggressiv, men altid have den en-og-en-mentalitet.

tidlig søndag morgen og sent om aftenen er et godt tidspunkt at køre, fordi der er meget få mennesker på vejen. Lørdag eftermiddag i Centro Historico er en forfærdelig tid at være på vej, fordi resten af byen også er på udkig efter et begrænset antal parkeringspladser.

Jeg er en Google Maps strømbruger og nyder virkelig at have navigationssystemet med trafikalarmer på den store skærm. Det er dejligt at kunne kalde retninger og mit musikvalg. Stereoanlægget, som min lastbil kom med, havde en kassetteafspiller. Jeg har ikke en CD-samling længere endsige kassettebånd. Jeg bruger Spotify og Audible. Jeg har lyttet til nogle fantastiske lydbøger, mens jeg kørte frem og tilbage mellem USA og Japan.

  • Alpine Stereo med Android Auto
  • Erapta Backup Camera

Toyota Land Cruiser er et stort køretøj. Samme dag købte jeg lastbilen, jeg trak ind i et parkeringshus og tænkte, jeg ville ønske, at jeg havde et backup-kamera. Parkeringspladser er mindre end i Californien for den sags skyld. Backupkameraet hjælper mig med at parkere mere effektivt og passe ind i mindre rum. de fleste steder i København er mindre.

  • Penom magnetisk Biltelefonmontering

Hvis du ikke får en ny bilstereo, skal du i det mindste investere i en god montering til din telefon. Jeg føler, at en slags navigationssystem er en nødvendighed, når man rejser til et nyt sted, hvor alt er nyt. Jeg brugte denne mount i årevis, før jeg fik den nye stereo. Vi har dem i både min bil og min kones bil. Telefonen fastgøres til din telefon med en magnet og installeres i en udluftning på et sekund. Jeg tager dette klip med mig, når jeg rejser og lejer en bil, fordi det er så praktisk.

Lastly, enjoy the ride. Mexico City is amazing. Having a vehicle can make the trip easier in a lot of ways. Vi har et lille barn og slæbe en masse ting rundt for ham. Plus, jeg ville ikke lastbil en Uber førers bilsæde. Der er en overflod af sikre parkeringspladser og parkeringsservice, der gør livet let.

1 aktier

Følg: