Articles

Stadierne af PTSD Recovery

posttraumatisk stresslidelse (PTSD) er en tilstand, der ofte udvikler sig efter en ødelæggende begivenhed af en slags. Det er ofte forbundet med veteraner, der har tjent i aktiv tjeneste, og dem, der har levet gennem naturkatastrofer eller massive voldelige begivenheder; det kan dog også udvikle sig efter en elskedes død eller endda efter et traumatisk hospitalsophold eller køretøjsulykke.posttraumatisk stresslidelse genopretning kan være en helt unik oplevelse for enhver person. Dette skyldes primært, at de oplevelser, der førte til din PTSD, var unikke for dig, og dine reaktioner på posttraumatisk stresslidelse er også unikke for dig. Der er dog flere almindelige PTSD-stadier, der kan hjælpe dig med bedre at forstå, hvordan du reagerer, og hvordan du kan komme dig.

5 stadier af PTSD

Følgende er almindelige stadier af PTSD, som de fleste mennesker arbejder igennem i deres rejse med at håndtere lidelsen og lære at leve igennem den:1

Trin 1: Emergency Stage

den første af de posttraumatiske stressstadier kaldes enten” outcry “- scenen eller” emergency ” – scenen. I løbet af denne fase vil dine svar på alt omkring dig være intense, og dine angstniveauer vil være ekstremt høje.Dette er ofte det stadium, hvor du vil føle det instinktive “kamp eller flugt” – svar, der sparker i gear.

Trin 2: den bedøvende fase

den anden af PTSD-stadierne kaldes “benægtelse” eller “bedøvende” fase. Når det kommer til PTSD, er benægtelse en ret stor bekymring, der skal løses under behandlingen. I denne fase vil du instinktivt gøre dit bedstefor at beskytte dig mod yderligere mental angst ved at benægte de følelser, du virkelig kæmper med.

at undgå vanskelige følelser er meget ofte dit sinds måde at forsøge at reducere og eliminere de høje niveauer af stress og angst, som du føler. Uden det rette PTSD-genopretningsprogram og medfølende professionel behandling, mange finder ud af, at de ikke er i stand til at bevæge sig ud over det bedøvende Stadium.

Trin 3: Den påtrængende / gentagne fase

den tredje af PTSD-stadierne kaldes den” påtrængende gentagne ” fase. Du kan opleve, at på trods af din bedste indsats for at benægte, hvordan du har det, oplever du nu mareridt og flashbacks og bliver mere og mere ængstelige og hoppende. Dette kan ofte være det mest ødelæggende af alle de posttraumatiske stressfaser, men det er også det stadium, hvor du endelig kan være villig til helt at konfrontere PTSD-traumer, der styrer dit liv og livet for dem, der holder af dig.Trin 4: Overgangsfasen

i fjerde fase begynder du at komme ind i genopretning fra PTSD. Det kaldes “overgangsfasen”, fordi du begynder at bevæge dig ind i et nyt niveau af accept og forståelse af, hvad der skete, og hvordan det har påvirket dit liv.Dette er det stadium, hvor helbredelse endelig begynder at forekomme. Du vil være i stand til at have et meget mere positivt syn på dit liv og en meget klarere ide om, hvordan du kan overvinde PTSD.Trin 5: Integrationsfasen

den femte fase, kendt som” integration ” – fasen, opstår, når du begynder at arbejde med succes gennem dit PTSD-genopretningsprogram. Når du lærer håndteringsmekanismer til at tackle og overvinde dine PTSD-symptomer, kan du begynde at integrere disse nye færdigheder i dit daglige liv og komme videre. At komme til dette stadium kan tage lidt tid, og du kan opleve, at du regresserer lidt, når du kæmper med stressende situation. Det er vigtigt at huske altid at læne sig på de mestringsevner, du lærte, mens du gennemgik behandling på et PTSD-genopretningscenter.

flytning gennem stadierne af PTSD-genopretning

amerikansk soldat i Vietnamrejsen med at bevæge sig gennem stadierne af PTSD-genopretning vil være unik for hver person; det er dog meget vigtigt, at du fortsætter med at komme videre i bedring. Det kan tage kære påpege, hvor du er i din rejse for dig at indse, at du har brug for hjælp, også.

mange mennesker finder hjælp til at bevæge sig gennem stadierne af PTSD gennem medicinterapi, samtaleterapi eller ofte en kombination af de to.

antidepressiva ordineres ofte til behandling af PTSD-symptomer, men læger kan også bruge søvnhjælpemidler såvel som andre klasser af medicin for at hjælpe med at lindre uønskede symptomer. Kognitiv adfærdsterapi (CBT) er den mest almindelige form for samtaleterapi — eller psykoterapi — der bruges til behandling af PTSD, selvom andre også bruges. CBT-modaliteter kan omfatte eksponeringsterapi og kognitiv omstrukturering for at omskole din hjerne i, hvordan man behandler nervøse tanker og situationer.2

få værdifuld PTSD Recovery Help

Vi erkender, at det kan være svært at bede om hjælp, især hvis du oplever frygt og angst forbundet med PTSD. Når du ringer til vores gratis hjælpelinje, 706-914-2327, vil du opdage, at vores optagelseskoordinatorer tager hensyn til følsomheden af de problemer, du kæmper med. Ring til vores gratis hjælpelinje uanset tidspunktet på dagen, og lad os hjælpe dig med at finde den behandling og de ressourcer, du har brug for for at overvinde PTSD og komme videre med dit liv.

Save on Pinterest
Share on Facebook
Tweet This
Share on LinkedIn