Articles

Typer af kanel, du har brug for til bagning og videre

når det kommer til bagning—især efterår og feriebagning—kanel er en væsentlig del af yndlingsopskrifterne. Hvad ville en hjemlig kanelrulle være uden nogle opvarmningskrydderier? Hvad ville honningkager være uden kanel for at komplimentere ingefæren? Imidlertid, når vi bagere går til vores foretrukne kryddeributik, det kan være svært at beslutte, hvilke typer kanel der virkelig er bedst til disse bager. Cassia? Ceylon? Malet kanel? Kanelstænger?

for at komme til bunden af, hvad der gør disse sorter forskellige, chattede jeg med Aleks.

hovedtyperne af kanel

Vestend61 / Getty Images

der er to hovedtyper af kanel i krydderiverdenen: Ceylon og cassia. Begge disse muligheder kommer fra barken af træer.

Ceylon kanel er, hvad folk anser for ægte kanel (dets latinske navn, Cinnamomum verum, betyder “ægte kanel”). Ceylon kanel dyrkes hovedsagelig i Sri Lanka (tidligere kaldet Ceylon) og er mild i smag.Cassia er også kanel, selvom det ikke er botanisk identisk med Ceylon. Bare fordi det ikke bærer det samme latinske navn “ægte kanel”, betyder det ikke, at det er mindre af en kanelsort eller ringere i kvalitet eller smag. Cassia cinnamons er lidt spicier. Du kan finde et par forskellige cassia Sorter. Der er Saigon (undertiden kaldet Vietnamesisk) kanel og Korintje (eller Indonesisk) kanel. Lejlighedsvis kan du også finde kinesiske versioner (selvom det er mindre almindeligt).

hvad smager forskellige typer kanel?

via thespicehouse.com fordi disse kanelarter dyrkes i forskellige lokaliteter og er forskellige arter, varierer deres smagsprofiler. Du kan finde ud af, at du foretrækker smagen af en frem for resten, eller at en type kanel fungerer rigtig godt i visse opskrifter. Så længe din kanel er frisk og høj kvalitet, kan du ikke gå galt.

Ceylon kanel

Ceylon kanel er den mildeste af kanelindstillingerne. “Lys, blomster og frugtagtig med ingen af de selvsikkerhed, som cassia bringer.”

fordi Ceylon kanel ikke er så stærk som sine fætre, er det et klogt valg, hvis du er lidt følsom over for krydderi eller bare søger efter en mere blød smag i dine bager.

Ceylon er især populær i europæisk og Meksikansk madlavning, så når du tjekker opskrifter med disse oprindelser, skal du nå en krukke Ceylon kanel. Aleks anbefaler især at bruge denne sort i horchata.

Vietnamesisk/Saigon kanel

Hvis du leder efter kanel med et seriøst spark, vil du have vietnamesisk og Saigon kanel. Saigon kanel er selvhævdende og” fed nok til at blande sig med andre krydrede smag som ingefær, muskatnød og nelliker, ” siger han.

på grund af sin dristige smag og sødme er Saigon kanel også en god mulighed for bagning. Aleks foreslår at bruge det i kanelruller. “Det bliver en game-changer,” siger han. “Din familie og venner vil helt sikkert bemærke.”

Hvis du ikke leder efter en så kraftig smag, men kun har denne type kanel ved hånden, skal du ikke opgive din opskrift! Aleksandr foreslår at bruge halvdelen af, hvad opskriften kræver, så du ikke får en overvældende kanelsmag.

Indonesisk/Korintje kanel

“ikke alle opskrifter kræver indstilling af kanelsmag op til 11,” ifølge Aleks. Det er her, du vil have fat i indonesisk eller korintje kanel. Denne cassia kanel er en god mellemvej mellem mild Ceylon og krydret Saigon.

Hvis du kun vil lagre en kanel i dit spisekammer, er dette muligheden for at gribe, fordi den er så alsidig.

Hvornår skal man bruge jord, krakket og kanelstænger

via thespicehouse.com

ud over de forskellige varianter af kanel skal du også overveje, hvilken form du vil have den til at tage. Malet kanel, kanelstænger (undertiden kaldet fjerpinde) og revnet kanel “er en væsentlig del af et velassorteret krydderiskammer”, ifølge Aleks.

malet kanel

Dette er sandsynligvis den form for kanel, du har i dit krydderistativ derhjemme, og det er bestemt den mest anvendte til bagere. Brug den malede kanel efter eget valg i bageopskrifter.

Cracked Cinnamon

Cracked cinnamon er fragmenterede stykker kanelstænger. Aleks anbefaler at bruge denne formular til at indgyde kanel smag i væsker. Du kan stejle revnet kanel for at skabe sirupper og vaniljesaus—bare sil den ud med en maskesigt. Du kan også bruge disse kanelbarkstykker til at skabe krydret cider og gløgg.

kanelstænger

kanelstænger varer længere end deres jordmodeller. At holde et par pinde i skabet er en god forsikringspolice. “Du vil ikke fortryde at have en kanelstang eller to gemt i spisekammeret og klar til handling.”Du kan bruge en foodprocessor eller endda en lille kaffekværn med et blad (ikke burr-sorten) til at behandle det ned i stykker eller pulver.

og glem ikke kraften i en kanelstang garnering. “Når det kommer til varm kakao, vil du virkelig bede nogen, du elsker, om at røre deres yndlings vinterbehandler med en almindelig gammel ske?”

Store Kanelparringer

smag af hjemmet

hvis du ønsker at tilføje mere kanel til din madlavning og bagning, skal du ikke lede længere end naturlige kanelparringer. Dette krydderi er et godt match for så mange ingredienser. Start med denne kanel-græskar tiramisu og derefter udforske disse andre muligheder.

  • kanel + æble: Alle ved, hvad en fantastisk combo dette er. Tærte æble og krydret kanel er en kamp lavet i himlen.
  • kanel + chiles: Aleks anbefaler denne parring. Chiles er fulde af varme og kanel afgiver nogle varme samt. Næste gang du ser chiles i en opskrift, prøv også et strejf kanel.
  • kanel + chokolade: Cayenne og chokolade får meget opmærksomhed, men for dem, der kræver bare en smule varme, er kanel en god kakaokammerat.
  • kanel + kaffe: tænk på din yndlings cafe kaffebar. Chancerne er, at der sidder en krukke kanel ved siden af creamer. Det skyldes, at kanel og kaffe er en naturlig parring. Drys det på din næste latte, eller prøv denne hjemmelavede kanelmocha.
  • kanel + græskar: kanel er en vigtig spiller i græskar krydderi, og det er det, der giver din græskar tærte personlighed! Tilsæt en teskefuld (eller to) kanel til dine yndlings græskaropskrifter.
  • kanel + opvarmningskrydderier: bagere, du er bekendt med, hvor godt kanel fungerer med alle slags opvarmningskrydderier som ingefær, nelliker, muskatnød og endda stjerneanis. Når som helst du ser disse krydderier i en opskrift, skal du vide, at kanel også er velkommen til festen.

Med så mange anvendelser vil du helt sikkert gerne lagre dit spisekammer med alle slags kaneler. Jeg har lige snagged dette kanel sort sæt, og det har været sjovt at eksperimentere. Giv det en chance selv!

Grib Din Favorit Kanel og Få Bagning
1 / 50
Honning Kanel Opdateringspakker Exps Thn17 194848 C06 15 1b 5

Honning Kanel Opdateringspakker

Dette cinnamony behandle minder mig om baklava, men med kun et par enkle ingredienser, det er en brøkdel af arbejdet. Min tante Adele delte opskriften med mig, og jeg tænker på hende, når jeg laver den. – Sue Falk, Michigan

Eksps Fbm16 22351 B05 19 5B 4

Caramel-Pecan kanel ruller

disse uimodståelige ruller er perfekte som en påskebrunch ide!

håndholdte æbletærter Eksps152990 Uh142930c03 27 2b Rms 8

håndholdte æbletærter

da jeg var i gymnasiet, min bedste vens mor bagt denne mini æbletærte opskrift hvert år. Jeg var begejstret, da hun delte det med mig—jeg følte mig endelig som en voksen! – Katie Ferrier, Houston

søde kartofler kanelbrød Eksps171659 Th132104c06 20 6b Rms 2

søde kartofler kanelbrød

min familie elsker hurtige brød. Denne er fugtig og krydret. Hvis du ikke har mini-brødpander, fungerer det lige så godt i pander i almindelig størrelse. – Nancy Foust, Stoneboro, Pennsylvania

Snickerdoodles Eksps Sddj17 30098 A08 09 4b 4

Snickerdoodles

historien om denne lunefuldt navngivne behandler er bredt omstridt, men populariteten af denne klassiske kanel-sukker-coated cookie er ubestridelig! – Taste Of Home Test Kitchen

Cinnamon Nut Bars Eksps47625 Hck133243b09 17 4BC Rms 4

Cinnamon Nut Bars

Classic bar møder gode ingredienser i denne opdaterede opskrift. Hvis du har tålmodigheden, efter at stængerne er kølige, skal du opbevare dem i en dåse i en dag for at lade smagene smelte sammen…Jeg synes, de smager endnu bedre Den næste dag.— Heidi Lindsey, Prairie du Sac, Wisconsin

tysk apfelstrudel Exps166734 Th143193c04 22 6bc Rms 2

tysk apfelstrudel

Denne smukke strudel er lige, hvad du tørster denne tid af året: tynde lag af rød, tør skorpe og masser af saftige æbler. – Darlene Brenden, Salem, Oregon

kæmpe kanelrulle

denne must-try kanelrulle handler om den pudefulde struktur, de søde krydderier og den hjemmelavede karamelregn. – Leah Rekau, smag af hjemmemad stylist

Eksps194485 Th163620d11 17 4b 6

Meksikanske kanelkager

min udvidede familie deler et måltid hver søndag. Tanterne og onklerne skiftes til at bringe alt fra hovedretter til desserter som denne traditionelle Meksikanske kanelkage kaldet reganadas. – Adan Franco, Vissin

kanel hvirvel æbletærte

æbler og kanel går sammen som jordnøddesmør og jelly. Det er ikke underligt, at mine børn elsker denne lækre kanelrulle æbletærteopskrift, der bruger en genvejsbestanddel til at lave en lækker sjov skorpe. – Barbara Curran, Libanon, ny trøje

kanel æblecider Abebrød

kanel æblecider Abebrød

jeg bruger koldt vejr hæfteklammer æblecider-plus æbler og mere kanel—for at gøre almindelige kanelruller til abebrød. Mine drenge elsker den klæbrige sødme. – Kelly Valsh, Aviston, Illinois

Chai te smørkager

du vil elske disse cookies fyldt med en drømmende Chai-infunderet ganache. De er perfekte efter et måltid, med en kop te, som en morgenmadsbehandling—eller når som helst overhovedet. —Lauren Knoelke, Des Moines, Iowa

Græskar Kage Med Lidt Kanel Glasur Exps Hc17 178707 D01 20 2b 1

Græskar Kage med Lidt Kanel Glasur

Min mor gjorde dette for mig, og et bid kan helt tage mig tilbage til min barndom. Du kan nemt konvertere den til en god gulerodskageopskrift: brug bare revne gulerødder i stedet for græskar og tilsæt rosiner. – Melissa Pelkey Hass, Georgia

Toffee Apple kanel boller

Toffee Apple kanel boller

denne opskrift var min fars favorit vokser op. Han sad og så sin mor drysse dejen med sød påfyldning, rulle den forsigtigt op og skære den i runder. Forventningen, der ventede på, at de skulle komme ud af ovnen, var næsten mere, end han kunne bære. – Jeanne Holt, Mendota Heights, Minnesota

bagte elefantører

min svigermor afleverede denne opskrift fra sin mor. De er en særlig godbid – endnu bedre, tror jeg, end dem på et karneval eller festival. Og (shh!) de er bagt, ikke stegt. – Delores Baeten, Duners Grove, Illinois

Eksps675 5sd153598a11 13 5b 1

krydret æblemos kage

denne picnic-perfekte kage rejser og skiver meget godt. Med chokolade chips, valnødder og rosiner, det er en rigtig menneskemængde pleaser. – Marian Platt, Sekvim, Copenhagen

Eksps169743 Cvon143042d06 12 6b 2

kanel-pære rustik tærte

jeg var heldig nok til at tilbringe ferien med min mands familie i Montana. Jeg elskede den rustikke enkelhed i hver skål, vi smagte, især denne rustikke pæretærte, som min svigermor lavede. – Leah Valdo, Jamaica Plain, Massachusetts

Eksps169189 Cc144384d06 03 1b 6

French Toast Cookies

jeg skabte disse bløde, sparkly cookies, fordi min søster elsker kanel fransk toast dækket i ahornsirup. I tilfælde af disse cookies er større bestemt bedre! Jeg kan godt lide at bruge hvidt fuldkornsmel, men ethvert fuldkornsmel fungerer.- Mary Shenk, Dekalb, Illinois

Eksps170177 Thca153054a01 23 1b 2

kanel-krydret Græskarflan

jeg elsker græskar og besluttede at tilføje det til en traditionel opskrift på flan. Det er en interessant ændring af tempoet fra den sædvanlige ferie pie. – Alisha Rodrigues, Tetonia, Idaho

når det er bagetid, min familie lobbyer for disse Meksikanske crinkle cookies. Du kan erstatte 1 ounce. usødet chokolade med 3 spsk. kakaopulver plus 1 spsk. forkortelse, smør eller olie.- Kim Kenyon, Missouri

Cappuccino kanel ruller Eksps Fbrds16 43056 D05 27 2b 1

Cappuccino kanel ruller

karakteristisk kaffe smag accenter påfyldning af disse ooey, smattet ruller. Glasuren fortsætter, mens de stadig er varme-de varer ikke længe!. – Sherri, Lucasville, Ohio

kanel vendinger

disse dejlige gyldne vendinger er perfekte til en forårsbrunch eller frokost. Det brune sukker og kanel giver dem en delikat krydret smag. Det er en god ting opskriften gør en stor batch, fordi folk sjældent kan spise kun en. – Janet Mooberry, Peoria, Illinois

kanel hvirvel brød Eksps Cvfm18 10083 D10 12 6b 2

kanel hvirvel brød

din familie vil blive imponeret over den bløde tekstur og tiltalende hvirvler af kanel i disse dejlige morgenmad brød.Exps29576 Cc153599c01 14 3b 1Eksps29576 Cc153599c01 14 3b 1

Orange-kanel chokolade Chip Cookies

jeg udviklede denne opskrift efter mange års søgning efter en chokolade chip cookie, der ville skille sig ud fra alle andre. Orange og kanel er lækre tilføjelser. – Daniel Kaepp, koldt vand, Michigan

kanel-valnød klæbrige boller

den søde honning-valnød topping og bud tekstur gør disse klæbrige ruller en surefire publikum-pleaser. – Debbie Broeker, Rocky Mount, Missouri

kanel sukker Cookies

min mor havde altid disse cookies på hånden. De er så gode med en kop varm chokolade, kaffe eller mælk. – Leah Costigan, Otto, North Carolina

Kanelfrugtkiks

fordi disse søde godbidder er så lette, er jeg næsten flov, når folk beder mig om opskriften. De er et snap at lave med kølet kærnemælk kiks, sukker, kanel og dine yndlingsfrugtkonserves.

kan ikke-spise-bare-en kanelruller

mine kanelruller har været kendt for at forsvinde hurtigt. En gang faldt jeg et dusin ruller til mine brødre, og de tømte gryden på 10 minutter. -Regina Farmvald, Vest Farmington, Ohio

kanel-sukker æbletærte

æbletærte bagt i en støbejernspande er en rigtig bedøvelse. Denne skønhed, med sin flaky, ømme skorpe, fungerer også i en 9-tommer dyb-skål pie plade. – Renee Schettler Rossi, Ny York

Snickerdoodle Blondie Bars

Snickerdoodle Blondie Bars

da jeg blev bedt om at bringe en dessert til mine drenges fodboldhold til at dele, piskede jeg disse unikke blondies op og blev straks udnævnt til “den største mor” af alle. – Valonda Seaside, Coarsegold, California

bid-størrelse kanel Roll Cookies

hvis du elsker kanel ruller og krydret cookies, lave en bid-størrelse version, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Genialt! – Jasmine Sheth, Ny York

kanel rosin hurtigt brød

kanel og rosiner bringer hjertevarmende smag til dette mildt søde brød. Den er ideel til en morgenmad på farten eller en hurtig snack før middagen. – Flo Burtnett, Gage, Oklahoma

Caramel Snickerdoodle Bars

Hvad gjorde jeg, da jeg ikke kunne vælge mellem to af mine yndlingsdesserter? Jeg kombinerede dem! Denne snickerdoodle-blondie hybrid viste sig endnu bedre med karamel, altid en favorit ingrediens. – Niki Plourde, Gardner, Massachusetts

smukke græskar kanelboller

jeg laver klæbrige boller og kanelruller ganske ofte, fordi min mand elsker dem. En dag havde jeg noget frisk græskar ved hånden og besluttede at prøve græskar kanelboller. Vi elskede resultaterne! – Glenda Joseph, Chambersburg, Pennsylvania

Eksps223006 1b 1

kanel Doughnut Muffins

tilbage da mine børn var unge, elskede de disse doughnut muffins som efterskole godbidder eller med søndagsbrunch. – Sharon Pullen, Alvinston, Ontario

Kanelbrunies Eksps Fbms 16 1943 C05 19 5B 5

Kanelbrunies

til jul et år gav en ven os en pande af disse lækre brune. Før jeg fandt ud af, at deres hemmelighed var kanel, var halvdelen af gryden allerede væk! – Gail Mehle, Rock Springs, Vioming

Snickerdoodle Crisps

denne klassiske cookie fra Ny England kan laves på to måder: blød eller crunchy. Min glade version med kanel, ingefær og muskatnød er sprød til perfektion.

Mors Chokoladebrød

min mor lavede dette guddommelige chokoladebrød kun til helligdage eller specielle ønsker, men det gør enhver gammel morgen endnu bedre. Jeg tænker altid på vores familie, når jeg lugter det bagning. – Rachel Rhodes, Bedford, Pennsylvania

Kanelchip Chai-krydret Snickerdoodles

jeg elsker kanelchips, og dette er en spændende måde at bruge dem på. Sørg for at bestanden op på dem i feriesæsonen, så du har masser at vare i løbet af året. H2 > græskar krydderi Cupcakesjeg gør disse flavorful græskar cupcakes hver Allehelgensaften, men de er vidunderlige året rundt. – Amber Butser, Gladstone, Oregon

kanel æble Cheesecake

en attraktiv topping af kanel-krydret æble skiver og en hjemmelavet havre-og-valnød skorpe gør denne cremet dessert en konkret visstopper. – Emily Ann Young, Edmond, Oklahoma

Cinnamon Chocolate Chip Rolls

jeg begyndte at tilføje chokoladechips til mine kanelruller, fordi flere børn ikke kunne lide rosinerne i dem. Chokolade og kanel er en sjov smag kombination. Min familie elsker dem, og det gør min søndagsskoleklasse også. Jeg får masser af komplimenter på disse crunchy cookies. De er altid en del af min julekagefad.

Honey Cinnamon Bars Cvar19 28879 B04 05 4b 5

Honey Cinnamon Bars

min tante Ellie gav os opskriften på disse søde bar cookies med kanel og valnødder. Drys med glasur, og server med kaffe eller te. – Diane Myers, Star, Idaho

krydret Toffee Cookies

jeg bager disse cookies til familiesammenkomster, fordi min skare kan lide cookies tynde og seje med et sprødt ydre. Toffee bits gør en glad overraskelse.- Gloria Bradley, Naperville, Illinois

Pistachio Palmiers

min familie elsker palmiers fra bageriet, så jeg lavede min egen opskrift. Disse har en mellemøstlig vri med tilsætning af rosenvand, honning og et strejf af kardemomme. De er lette og sprøde—en særlig godbid til ferien. – Deborah Hinojosa, Saratoga, Californien

Eksps50166 Thca163696b08 25 2B 4

Citrus Gingerbread Cookies

appelsin og citronskal giver pepperkageudskæringer en forfriskende vri. Børstning af en honningglasur over toppen tilføjer en subtil glans og et ekstra strejf af sødme.

kaffe kage Muffin blanding

vores lokale hjem-skole gruppe har en årlig jul håndværk morgenmad. Fyrre børn tilmeldte sig for at komme til mit Bord og lave denne blanding. Det var så givende at se deres begejstring, da de skabte en særlig gave at give. – Tamera Serafin, ny Vindsor, Maryland

jeg kan godt lide at prøve forskellige sjove fyld i disse bløde ruller, og hver er fyldt med kanelsmag. De er bestemt værd at vente natten over. – Chris O ‘ Connell, San Antonio

Cinnamon Crescents

jeg har haft opskriften på disse sprøde kanel-sukker roll-ups i årevis. De er en af min families favoritter og så nemme at lave. Vi nyder dem til morgenmad med en kop kaffe. – Emily Engel, fjerpen sø, Saskatchevan

populære videoer